28. toukokuuta 2013

Heppahaalari helteiden keskellä


Näin helteisenä ajankohtana on melko hauskaa päivittää tällaisia ajankohtaan sopimattomia juttuja! Eli tässä keväinen haalari kummitytölle! :)


Haalarin päällinen ihanaa neulosta ja vuorina tässä pallotrikoota. Kaikki materiaalit ovat Majapuulta! Kaavana tuttu OB:n jumpsuit kavennettuna. Toiveena oli haalari, joka menisi vielä syksylläkin, joten kasvuvaraa reippaasti ja resoreissa pituutta.

Ollos hyvä! :)

8 kommenttia:

 1. Ihana!

  Kävi noista OBn kaavoista mielessä, että työ jotka enempi ja useempia ootte ehtiny kokeilemaan, niin onko mallit pääsääntöisesti hitusen leveähköjä vai vaihteleeko vaan mallikohtaisesti? Mulle on pari leveempää mallia sattunut kohdille, niin että ajattelin kysäistä kokemuksia, kun meillä on lapset semmoisia hoikkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mun mielestä vaihtelee kyllä, mutta pääsääntöisesti ovat hieman leveitä ja lyhyitä. Mä mallailen usein leikkuuhetkellä valmiista hyvänkokoisista vaatteisrta vähän mittaa ja muokkaan kaavaa leikatessa sen mukaan !

   Poista
 2. Voi miten söpö, hyvin sopii värit toisiinsa :)

  VastaaPoista
 3. Mahtavat värit kyllä haalarissa :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana tämä:) Onko jumpsuitin kaava missä OB:ssa, oliko valmiina vuori vai lisäsitkö sen itse? Kiitos jos ehdit vastata:) Itse aina ihailen ompeluksiasi, mutta kommentointi meinaa jäädä vähiin.. -Ulla-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. :) En ole aivan varma mistä numerosta tämä oli, mutta aikalailla vuoden takaa, joten oisko sitten ollut kevään 2012 numero! :)

   Poista
  2. Mukava kun vastasit:) Mäpä kurkkaan sen lehden.

   Poista