9. joulukuuta 2012

Kukkatakki talvea piristämään


Tämä ensimmäinen takkiompelukseni jäi pieneksi ja tyttö oli vailla kaupunkitakkia. Tämän kankaan hankin jo kauan sitten ja sitten laitoin sen odottamaan hyvää inspiraatiota. Kauhukseni huomasin, että säilytyksessä kankaan pinta oli osittain haalistunut. Äkkiä vaatteeksi siis ja tällainen mukavan pirteä kaupunkitakki siitä sitten tuli. :D Tykkään! :D


Sopivan reilu on vielä tytölle, että pitäis mennä jopa ensi syksynäkin vielä. Halusin hupusta hieman "yli-ison" hiippamallisen ja tuli just mitä ajattelinkin, vaikka summissa piirtelin. Huppuun laitoin vielä ripustuslenkin. Kaavapohjana olen käyttänyt Ottobren 4/2012 numerosta löytyvää hupparia. Toimii hyvin puuvillan kanssa.
Takin vuorena on lämmin fleece Royal-tuotteelta. Tarkoituksella valitsin kirjavan kuosin kaveriksi tämän harmaan rauhoittamaan kokonaisuutta. Kauan mietin, laitanko vetskarin vai nepparit ja päädyin vetskariin. Sit varastossa ei tietenkään ollutkaan yhtään sopivaa, niin laitoinkin nepparit! No hyvä näinkin! :)12 kommenttia: