17. marraskuuta 2012

Kankaiden tuhoamista vol.2


Tää oli kans sellainen pakko saada heti kangas ja taas jäi lojumaan kaapin perälle. Ei siksi, etteikö se olis mua miellyttänyt, mutta ei vaan ollut mitään ajatusta, mitä siitä tekisin. Ja tarvitseeko näin iloinen ja kuviorikas kuosi mitään ihmeellistä, kun se itsessään on jo kiva?! :) Eli perus mekko tytölle ja kaavatestausta uusimman OB:n raglanbodykaavan kanssa.

Kaavapohjana tässäkin taas kerran Hoops. On ihan huippu! En osaa luopua siitä ollenkaan... :) Istuu paremmin kuin hyvin joka paikasta. Trikoo on Sampsukasta.

Loput trikoosta riitti bodyn etu ja takakappaleisiin. Hihoihin raitaa väriteeman mukaisesti! :) Näyttää ainakin tosi hyvältä tämä bodymalli. Sovittamaan en vielä päässyt, kun tämä tehty myöhemmälle käytölle. Vähän jännitän tuota pääntietä, kuinka inhottava on pukea ilman neppareita... Nähtäväksi jää!


5 kommenttia:

 1. ihania! on se vaan jännä miten noita kankaita päätyykiin "jemmaan"... :D

  VastaaPoista
 2. Tuo musta raita se vaan sopii niin hyvin keltaisen kaupukiauton kanssa :) Mulla kans päätyy kankaita jemmaan aika usein, "ihania, klik, klik, klik." Ja kun kotiin tulee, niin ei tiedäkään että mitä niillä oikein tekee :D

  VastaaPoista
 3. Ihania!
  Meillä kaikki itse tehdyt bodyt on ilman pääntien neppareita ja hyvin menee päälle! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia ja kiva kuulla Mieli, että toimii näin! :D

  VastaaPoista