27. lokakuuta 2012

1-vuotiaalle kummitytölle


Kummitytöllä oli tänään 1-vuotis synttärit! :D
ONNEA PALJON!
Hänelle lahjaksi tunikahuppari ja velourhousut. Tämä setti on itseasiassa tehty jo parisen kuukautta sitten, että varmasti ehdin saada kaiken valmiiksi ennen kuin vauva syntyy! Kiva arkisetti tuli! Toivottavasti myös saaja tykkää! :)

Olen huono tekemään samasta kankaasta omille lapsille uudestaan. Aikaisemminhan omalle tytölle tein tämän kesäsetin tästä kankaasta ja siksi tämä peuratrikoo on lojunut kaapissa jo kauan! Lahjan saajan äidin tiedän tykkäävän keltaisesta väristä lasten vaatteissa, joten tämä sopi sitten tähän tarkoitukseen paremmin kuin hyvin! :D Paidan kerrosten idea on otettu suoraan täältä Lillaphantin blogista. Housuihin aplikoin vähän "vinksahtaneen merkin" piristykseksi.9 kommenttia:

 1. Hauska idea. Minä tykkään :)

  VastaaPoista
 2. Kiva setti :) Mahatva idea tuo bambi lahkeessa nuin!

  VastaaPoista
 3. Ihanan veikeä setti! Tuo housujen lahje on erityisesti kiva piristys!

  VastaaPoista
 4. Hieno setti! En yleensä tykkää kuviokankaasta leikatusta "aplikaatiosta", mutta tämä on tosi hieno. Tuo ruskea pala on oivallinen lisä. Sinulla on kyllä silmää!

  VastaaPoista
 5. Kiitos paljon kaikille! :)

  Mari: Kiitos! :D Mä en kans oikeen tykkää noista valmiista printeistä tehdyistä aplikaatiosta, mutta näin merkkityyliin ne saattaa joskus jopa olla ihan jees!

  VastaaPoista
 6. Tykkäsin kanssa tästä "valmis applikoinnista" vaikka ne ei yleensä uppoa muhunkaan. Noi näyttää musta pelikorteilta ja on tosi symppikset just noin. Kiva setti!

  VastaaPoista
 7. Huippu se aplikointi ja muutenkin kiva setti!!!

  VastaaPoista