19. helmikuuta 2012

Ihania kukkia :)

Tää on todella kaunis kuosi! Mä voisin varastoida tätä metrejä! :) Mutta tähän settiin kului vain puoli metriä. Siitä tunika ja legginsit tytölle! Armottoman huonolla valolla napattuja kuvia, kun ulkona on niin synkkää...
 Kukkatrikoo Ikasyriltä ja taitaapa resorikin olla sieltä!

12 kommenttia:

 1. Jep, ihana kuosi!! :) Ja setti!

  VastaaPoista
 2. Ihana, mullakin on tätä mutta mä en raskii käyttää sitä ;) kun ei osaa päättää mitä siitä tekis ja kenelle..

  VastaaPoista
 3. Ihana setti! Mullakin kyseistä kangasta, mutta teen siitä jotain itselleni kesäksi :)

  VastaaPoista
 4. Ihana setti! :) Monesti mietin, et housujen pitäis olla yksiväristä ja paidan/tunikan kuosillista kangasta, mut tää setti taas romuttaa tuon ajatuksen. Mahtavan näköistä! :) Millä kaavalla olet tehnyt tuon tunikan? Mullakin kesävaatteiden teko käynnissä.. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille! :)

  Teri: Mä kans vierastan samalla kuosilla tehtyä alaosaa, mut päätin koittaa nyt. Mun mielestä nuo resorit mahdollistaa sen, ettei mee liian levottomaksi!

  Kaava on isosti muokattu jostain vanhassa OB:ssa olleesta pussihihapaidasta. Onnistuu peruspaitakaavalla. Levennän ja pidennän helmaa kohti ja lisään resorin 6-10 senttiä lyhyempänä kuin helman leveys. Jos haluu hihatki vähän pussille, niin leventää niitäkin ja resori sitten sopivan tiukalle, et pussittaa sopivasti! :)

  VastaaPoista
 6. Suloinen setti ja tosi kaunis kangas :)

  VastaaPoista
 7. On kyllä munkin lempparikuoseja :) Tosi kaunis setti!

  VastaaPoista
 8. Ihana kuosi! Nyt vasta ekan kerran törmäsin. Vieläköhän sitä jostain saa...? :)

  Millä kaavalla teet leggareita? Meillä nelivuotias tahtoisi käyttää vain ja ainoastaan "sileitä" housuja, joten kaipa niitä olisi syytä ryhtyä tekemään. :D

  VastaaPoista
 9. Kiitos! Tätä on myyty tätä kukkaa ainakin Ikasyrilla ja Ottobren kaupassa. En tiedä onko enää myynnissä, mutta katsoppa noista! :) Ja leggareita tapaan tehdä sellasella vanhemmasta ottobresta löytyvällä housukaavalla. Se on tosi kätevä kaventaa tarvittaessa leggariksi ja sit taas leventää normihousuksi. Sopii joka paikkaan. Joskus teen myös (OB 6/2011) löytyvällä legginskaavalla ilman rypyryksiä tai niiden kanssa! :)

  VastaaPoista