1. lokakuuta 2011

Ihanille synttäritytöille! :)

Kahden ystävän tytöt täyttävät tänä viikonloppuna vuoden ja kaksi! Lahjaksi pirtsakoita tunikapuseroita! :) Peikkopaita 2-vuotiaalle ja kultakutri 1-vuotiaalle sankarille! Koikeilin laittaa ekaa kertaa kokolaput ja "pesulaput" niskaan ja hyvin onnistui! :) Toivottavasti sankarit tykkäävät!

Peikkokangas Royal-tuotteesta, punainen pallokangas kangashamstereista FB:sta, kultakutri ja musta pallotrikoo Hannan kankaasta. Kaavana OB:n raglanpaita muokattuna!

(Lisäksi uskaltauduin monen vuoden tauon jälkeen terästämään kuvankäsittelytaitoja.. Ens kerralla ehkä jo osaan taas... :D)



8 kommenttia:

  1. Mahtavat lahjat ja kade Sinulle että osaat kuvienkäsittelyä!!! (minulla olis niin tarpeellinen, jokaisesta kuvasta näkyy se 6v sitten aloitettu ja lopettamatta jääänyt remppa...)

    VastaaPoista
  2. Kiitos teille! Ja kewa: hmmm, en puhuis kyllä taidoista... En oo sitten koulu aikojen jälkeen käsitelly kuvia, joten ihan on vielä hakusessa! :) Ja miksei sieltä kuvista vois vähän pilkottaakin elämää aina välillä! :D

    VastaaPoista
  3. Kivasti yhdistetty kankaat! Ihanat :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos! Mä luulen, et omalle tytölle tulee samoilla yhdistelmillä omansa! :)

    VastaaPoista
  5. Sattumalta löysin tänne blogiisi ja taidan jäädä samantien lukijaksikin. Ihanat paidat ja aivan ihania ompeluksia sinulla täällä muutenkin :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos Tanttaralla ja tervetuloa lukijaksi! :D

    VastaaPoista
  7. Hienosti yhdistetty erilaisia kankaita!!

    VastaaPoista