12. lokakuuta 2011

Fleeceä haalarin alle talveksi

Pojalta uupui fleeceasu talveksi haalarin alle ja kuin tilauksesta sain potkun toteuttaa sen. Facebookin ompeluryhmän ompeluhaasteessa tuli käyttää 1m kangasta haluamallaan tavalla! Aika tasan meni tuo metri tähän settiin, ehkä muutamia lipareita alle..

Fleece on oikeestaan kankaaksi ostettu peitto ja saa nähdä kuinka palvelee tässä muodossa. Ei ainakaan hirveesti tykännyt teippirullasta, jota meillä tarvitaan paljon koiran takia...  Onneksi näitä väliasuja ei niin usein tarvitse pestä... :D

Resorit tilattu Kangastukusta hetken mielijohteessa. En tiedä mitä silloin ajattelin, mutta ihan hyvin palvelee tässä, kun jäävät piiloon.. :) Tehosteena kauluksessa tähtitrikoota JNY:ltä!



Kaapista ei löytynyt sopivan pitkää vetskaria, joten hieman soveltamiseksi meni ja tällaiseen lopputulokseen päädyin. KAM-nepeillä kiinnitettävä lipare suojaa avoimen kaula-aukon. 



Kaulus on melko reilu, että mahtuu vielä kauluri väliin niin, että päätä voi vielä kaiken tämän toppaamisen jälkeen liikuttaa! Pohja kaavana käytin reilusti muokkaillen jotain OB:n raglanhihaista paitaa. Housujen kaava oma hyväksi todettu! :)



7 kommenttia:

  1. Tosi kiva yksityiskohta tuo kaulus. Sopivanlaisen vetskan löytäminen on kyllä...*piip* -siis kaupastahan saa mutta ei sinne aina heti pääse.. Kotona mulla on pieni laatikollinen ketjuja ja silti tuntuu ettei ole sopivia silloin kun tarttis jotain tietynväristä tms..

    VastaaPoista
  2. Aina vain paranee! Aivan mahtavan hyvännäköinen. Kyllä tarkenee! =)

    VastaaPoista
  3. Onpas ihana :)
    Mulla vielä hakusessa mihin käyttäisin metrin kangasta, ei niin minkäänlaista ideaa.. Onneksi on vielä muutama päivä aikaa :D

    VastaaPoista
  4. Tosi kiva setti taas, ihana se kaulus ja minä tykkään myös resoreistä! minulla oli viime vuonna jyskin halpis-fleece tytön haalarin vuorena ja ihan hyvin kesti käyttöä, on ainkin halpa matskua, ek-ssa aika hintavia ne fleece kankaat...

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommenteista! :)

    Tää kangas on ikean 4€ peitto! :) Meinasin ostaa ihan valmiina välifleeceasun, mutta sit kuitenkin päätin kokeilla miten tämä pelittää.. No ei nuo resorit ny ihan pahat oo, mut en tiedä mihin käyttäisin loput 80 senttiä! :)

    Vetoketjut on joo mullakin aina väärän mittaisia, vaikka niitä kuinka on kertyny tonne. No eipähän häiritte leuan alla tässä tapauksessa. :D

    VastaaPoista